Catàlegs de Fauna i Flora

 

  "... No es valora el que no es coneix "

 

Molts terrenys -privats o públics- com finques, camps, jardins, parcs urbans, espais naturals, o municipis sencers contenen una apreciable i valuosa fauna i flora, però alhora desconeguda, i per tant, poc valorada ni ben aprofitada.

 

En aquests espais, segur que habiten diverses espècies, moltes d'elles interessants i característiques, però que si no es coneixen bé, no es podran gestionar d'una forma correcta, ni aprofitar les seves possibilitats d'observació, protecció, etc..

 

Un " Estudi de Biodiversitat ", li permetrà conèixer de forma concreta i actualitzada les espècies que es poden trobar normalment al seu terreny, i així poder iniciar desprès una correcta gestió.

 

Les dades obtingudes en aquest Estudi de Biodiversitat, les podrà emprar per exemple per divulgar-les al seu Web, per preparar itineraris d'observació de fauna, en l'edició de tríptics divulgatius, o un llibre o catàleg de fauna i/o flora, etc  del seu terreny, del seu conreu, jardí, etc. tot plegat per oferir a la ciutadania o entre els seus visitants o clients, les característiques i els valors naturals d’aquell terreny. 

Així, el públic podrà descobrir, valorar i estimar la natura més propera.

 

 

Demani'ns més informació de com li podem realitzar un Catàleg de la Fauna i Flora del seu terreny, jardí, parc, etc

 

 

 

Contacte:  projectes@gestionatural.cat

http://www.gestionatural.cat  -  Tf: 629 583 094