Taller d'educació ambiental:

 

" Alimentació i productes ecològics "

 

 

A QUI S’ADREÇA: Alumnes d’Educació Primària  (5è i 6è), ESO i Batxillerat. També recomanat per a Escoles d’Adults, Esplais, Casals, Ampas, Grups, etc.

 

 

 

  ● OBJECTIUS:

  - Difondre els beneficis mediambientals i per a la pròpia salut, del consum de productes d’alimentació ecològica

  - Conèixer les diferències en el conreu o la producció, entre els productes eco dels no eco.

  - Aprendre a identificar correctament els productes ecològics mitjançant les etiquetes dels productes (i a no deixar-nos enganyar per la publicitat ! )

  - Mostrar diversos productes d’alimentació ecològica per observar les seves característiques (etiquetatge, composició, imatge del producte, etc.)

- Incentivar el consum d’aliments i productes ecològics.

 

TIPUS D’ACTIVITAT: Es fa una xerrada audiovisual sobre diversos conceptes de la producció d’aliments i productes ecològics (normativa, característiques, etc) i els seus beneficis globals en la salut i el medi ambient. Desprès, de forma pràctica, es mostren diversos productes als alumnes, per examinar-los i aprendre a distingir-los (etiquetatge, comparació, etc). Durada: 1 hora.

 

                      

        

 

 

 

Contacte:  educacio@gestionatural.cat

http://www.gestionatural.cat  -  Tf: 629 583 094