● A QUI S’ADREÇA: Alumnes d’Educació Primària (5è i 6è), ESO i Batxillerat. També recomanat per a Escoles d’Adults, Esplais, Casals, Ampas, Grups, etc.
● OBJECTIUS:
- Difondre els beneficis mediambientals i per a la pròpia salut, del consum de productes d’alimentació ecològica
- Conèixer les diferències en el conreu o la producció, entre els productes eco dels no eco.
- Aprendre a identificar correctament els productes ecològics mitjançant les etiquetes dels productes (i a no deixar-nos enganyar per la publicitat ! )
- Mostrar diversos productes d’alimentació ecològica per observar les seves característiques (etiquetatge, composició, imatge del producte, etc.)
- Incentivar el consum d’aliments i productes ecològics.
● TIPUS D’ACTIVITAT: Es fa una xerrada audiovisual sobre diversos conceptes de la producció d’aliments i productes ecològics (normativa, característiques, etc) i els seus beneficis globals en la salut i el medi ambient. Desprès, de forma pràctica, es mostren diversos productes als alumnes, per examinar-los i aprendre a distingir-los (etiquetatge, comparació, etc). Durada: 1 hora.
Contacte: educacio@gestionatural.cat
http://www.gestionatural.cat - Tf: 629 583 094