KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Faristols i cartells d’informació

El valor d'interpretar el patrimoni natural

IMG_2270

Gestió-Natural treballa des de fa molts anys en divulgar i informar, plasmant de manera gràfica tan les espècies de flora i fauna com els valors ecològics dels ecosistemes, a através de cartells i faristols totalment integrats a l’entorn. A més, estàn fabricats amb materials de proximitat i amb fusta massissa de pi certificada i reciclada. 

Un estudi previ “in situ” de l’indret que es vol divulgar, ens ajudarà a tractar de manera més encertada, quines són les espècies de flora i fauna que hi viuen, les seves amenaces, el seu paper ecològic i bones pràctiques que cal tenir en compte per gaudir d’aquest espai.

Les dades obtingudes en aquest estudi podran ser plasmades en diferents cartells i faristols amb una variabilitat de mides i formes. 

 

Ens encarreguem dels materials, del disseny, maquetació, muntatge, acabats i finalment, de la col·locació en el lloc desitjat. Es poden fer itineraris o rutes amb diferents parades i intencions de conscienciació on els diferents usuaris podran aprendre alhora que gaudeixen de la natura. 

 
 

Així, el públic podrà descobrir, valorar i estimar la natura més propera.

EXEMPLES D'ON HEM ACTUAT

Faristol de Biodiversitat al turó del Castell de Tona (Barcelona)

Aquest indret de l’Espai Natural Protegit dels Turons de la Plana Ausetana, va patir un esclafit que va malmetre centenars d’arbres de la zona. Després d’aquest succés, es van fer diferents treballs de recuperació i es va treure profit, de cara a la ciutadania, de tot el patrimoni natural d’aquest espai.

Itinerari de Biodiversitat de Torre Girona – UPC  (Barcelona)

“Apropa’t als Jardins i  descobreix arbres centenaris, fauna protegida i les mesures de gestió sostenible per fer un entorn més saludable i més ric en biodiversitat”.

El 8 d’abril de l’any 2019, es va posar en marxa un itinerari de biodiversitat per donar a conèixer els valors naturals dels Jardins de Torre Girona (Universitat Politècnica de Catalunya) i promoure la participació de la comunitat universitària i la ciutadania en activitats de preservació i millora d’aquest entorn.

Si està interessat en aquest servei, demani’ns més informació de com li podem realitzar cartells, faristols o un itinerari de natura .
Bcn01

També et pot interessar: