OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proveïment d’Arbres i Planta Autòctona: Crea un Jardí Botànic o de Biodiversitat

Arbres i plantes per espais naturals i per espais urbans, jardins privats, patis escolars, per millorar zones degradades.

Les plantes autòctones són tan ornamentals com les exòtiques, però a la vegada, tenen més avantatges: -Estan adaptades al nostre clima (temperatura, pluja, etc), -Són més resistents i no necessiten un manteniment elevat (insecticides, adobs), -afavoreixen la biodiversitat.

Però el millor, és que augmenten la Biodiversitat local, ofereixen flors i fruits per atreure abelles, papallones, ocells ….

La biodiversitat és una riquesa per a tots.

 

Explica’m com és el teu jardí, parc, espai verd … i et proposaré quines són les espècies més adequades i també et puc fer el proveïment de les plantes. Segons les característiques de l’espai a revegetar, faré una tria d’espècies d’arbres, arbustos, enfiladisses, etc, d’espècies que s’adaptin a l’indret, i que atreguin ocells, papallones, etc.

 

Puc dissenyar i crear-te un mini jardí botànic !!

 

També, realitzem projectes de disseny de jardins mediterranis, de muntanya, i que estalviïn aigua de reg.

Recomanem sempre, que a les plantacions en espais públics (parcs urbans o espais verds municipals, per exemple) es convidi a la participació ciutadana (veïns, escolars, treballadors d’empreses de la zona) i s’organitzi com una plantació popular, en una jornada participativa, per involucrar a la població local en la millora del seu propi patrimoni natural.

Millorar i recuperar la biodiversitat, incrementa el valor natural i cultural dels nostres jardins, parcs, boscos, rius i camps.

També et pot interessar: